Profil

Indulak er grundlagt i 1889 og er dermed Danmarks ældste virksomhed inden for industriel overfladebehandling.

Vi har i dag opbygget et center, hvor vi har samlet de optimale teknologier til netop dette. Indulak har været med fra starten, da pulverlakering startede op i 1960'erne, og er i dag en af landets største og førende specialister inden for pulverlakering.

Indulak har mange års erfaring med løsninger af vores kunders overfladebehandlingsopgaver. Det har medført, at vi i dag har et vidtforgrenet internationalt netværk af lak- og kemileverandører. Hvad angår ekspertise og kvalitet, kan vi derfor tilbyde vores kunder en af Danmarks absolut bedste lakeringer inden for vores område.

Til emner af aluminium tilbyder vi en chromfri-forbehandling, udført efter GSB-godkendte forskrifter. Indulak er en af de få GSB-certificerede virksomheder i Danmark. Vi kan derfor, i samarbejde med vores leverandører, give helt op til 25 års garanti på overfladebehandlinger af aluminiumsemner.

Til emner i stål til indvendig brug, tilbyder vi en alkalisk affedtning og efterfølgende Oxsilanbehandling, der sikrer stor holdbarhed og beskyttelse af emnerne.

Indulak er beliggende i Them ved Silkeborg, og har 9.000 m2 lokaler. Vi beskæftiger 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er bevidste om, at vi som underleverandør bliver en synlig del af vores kunders produkter. Derfor er kvaliteten i fokus hos alle medarbejdere. Som en del af vores kunders logistikkæde, arbejder vi konstant med at forbedre og styrke effektiviteten på vores leverancer.

Hos Indulak kommer kunden i første række, og vi står altid klar med fleksible løsninger på kundens lakeringsopgaver.